Kontakta oss på 040-59 76 80 eller info@logimark.se

Lediga tjänster

Resande servicetekniker

Vill du arbeta med frihet under ansvar? Trivs du med kundkontakt och är du allmänt tekniskt intresserad? Logimark söker nu en servicetekniker!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta ute hos våra kunder med service, reparation och installation av märkningsmaskiner, exempelvis bläckstråleskrivare, laserskrivare, termotransfer- och ”Print and Apply” – utrustningar. Du spenderar mycket tid ute på fält med dels planerad och dels akut service av vårt maskinsortiment. Majoriteten av dina resor i tjänsten är över dagen och uppåt 5-6 övernattningar i månaden är att räkna med. Vid start får du en bra introduktion, dels genom utbildningar som hålls av företaget centralt men även genom att gå bredvid en av våra servicetekniker.

Tjänsten passar dig som trivs med kundkontakt i ditt arbete och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som servicetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fältet, att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt och att varje dag bidra med positiv energi till dina kollegor.

  • Du drivs och motiveras av ett varierat arbete med frihet under ansvar.
  • Du är orädd, handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och en mental flexibilitet.
  • Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är van vid att arbeta självständigt är du en team player som delar med dig av information till dina kollegor.
  • Överlag så har du goda datorkunskaper och hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.
  • Du har någon form av kompetens inom el och svagström.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du tidigare arbetat med service av märkningsmaskiner eller som servicetekniker ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav!

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Linköping

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person.Välkommen att söka!

Skicka din ansökan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Ladda upp ditt CV (.pdf,.doc eller .docx)