Kontakta oss på 040-59 76 80 eller info@logimark.se

Lediga tjänster

Vi söker en servicetekniker till Malmö!

Vill du arbeta med frihet under ansvar? Trivs du med kundkontakt och är du allmänt tekniskt intresserad? Logimark söker nu en servicetekniker!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta ute hos våra kunder med service, reparation och installation av märkningsmaskiner, exempelvis bläckstråleskrivare, laserskrivare, termotransfer- och ”Print and Apply” – utrustningar. Du spenderar mycket tid ute på fält med dels planerad och dels akut service av vårt maskinsortiment. Majoriteten av dina resor i tjänsten är över dagen och uppåt 5-6 övernattningar i månaden är att räkna med. Vid start får du en bra introduktion, dels genom utbildningar som hålls av företaget centralt men även genom att gå bredvid en av våra servicetekniker.

Tjänsten passar dig som trivs med kundkontakt i ditt arbete och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som servicetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fältet, att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt och att varje dag bidra med positiv energi till dina kollegor.

  • Du drivs och motiveras av ett varierat arbete med frihet under ansvar.
  • Du är orädd, handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och en mental flexibilitet.
  • Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är van vid att arbeta självständigt är du en team player som delar med dig av information till dina kollegor.
  • Överlag så har du goda datorkunskaper och hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.
  • Du har någon form av kompetens inom el och svagström.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du tidigare arbetat med service av märkningsmaskiner eller som servicetekniker ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav!

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Välkommen att söka!

Vi söker en Projektledare till Malmö!

Är du en dokumenterat duktig projektledare som är ute efter nya utmaningar? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Framgångsrika projekt är ett resultat av en erfaren projektledare som använder väl beprövade verktyg för att uppnå ett bra resultat. Som projektledare på Logimark driver du små, medelstora eller stora projekt åt rätt håll, på rätt sätt och i rätt tid. Du håller alltid en effektiv kommunikation med kunden och ditt team, och kan anpassa ditt projektledarskap efter situationen. Det övergripande målet för projektledaren är att klara av att utföra projekten inom den bestämda tidsramen, att budgeten hålls och att kvaliteten ligger på en hög nivå. 

För att trivas hos oss ska du gilla en verksamhet som är intensiv och omväxlande. Att vara målinriktad, strukturerad, kunna ha många bollar i luften samtidigt, vilja utveckla affärsmannaskapet och vara socialt utåtriktad är ett måste för att lyckas. Resor i tjänsten förekommer.

  • Vara behjälplig vid kalkylmöte
  • Större projekt tar projektledaren vid direkt efter order genom möte hos kund
  • Kontroll av efterkalkyler

Personliga egenskaper

Du har god förmåga i att vägleda dina projektmedarbetare genom beslut och tidspressade scheman. Du har en teknisk utbildning i grunden följt av en ingenjörsutbildning med minst 5-10 års erfarenhet av projektledning. Du är van vid att leda och följa upp projekt efter uppsatta mål och du trivs i mötet med kunden och är van vid att hantera flera olika intressenter i ett projekt. Du visar alltid en tydlig väg framåt och har en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina medarbetare och de projekt du leder. Du sätter affären i fokus, har förmåga att arbeta proaktivt samt gillar att bidra med energi och insikter till teamet. Då rollen innebär många internationella kontakter behöver du hantera svenska och engelska obehindrat. Vi fäster stor vikt vid dina ledaregenskaper och söker dig som är affärsinriktad och har en drivkraft utöver det vanliga. Du har en teknisk förståelse och är duktig på att kommunicera och uttrycka dig.

Vi erbjuder

Logimark söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.

Intresserad?

Då ska du ansöka snarast då urval sker löpande. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Välkommen att söka!

Skicka din ansökan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Ladda upp ditt CV (.pdf,.doc eller .docx)