Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Logimarket.se

Logimarket – beställ dina etiketter hos oss!

Det ska vara enkelt att beställa etiketter. Därför har Logimark tagit fram Logimarket, vår officiella webbutik. Här har ni som kund möjlighet att hantera era etikettbeställningar på egen hand eller med hjälp av våra experter.

Logimarket ger er en digital plattform där ni som kund har total överblick över era etikettbeställningar, förfrågningar och leveransdatum – allt samlat på ett och samma ställe! Med denna webbutik tar vi kundupplevelsen till en ny nivå och erbjuder er kunder en bättre lösning och ett bättre beställningsflöde för era etiketter, med förmodligen de billigaste priserna på digitala etiketter.

special etiketter-400-400

Etiketter Special

Logimark erbjuder olika typer av specialetiketter som säkerhetsetiketter, RFID, flerbladsetiketter, biljetter.

Vi har några av de största etikett- och färgbandsförbrukarna i Skandinavien som våra kunder. Våra leveranser regleras vanligen av ett avtal som säkerställer att kundern alltid har tillräckligt med etiketter och färgband till sin produktion. På vårt lager i Malmö har vi alltid ett omfattande sortiment av etiketter och färgband.

Otryckta-etiketter-400-400

Etiketter Otryckta

Vi tillverkar alla typer av etiketter, både stora och små mängder, helt enligt dina önskemål och instruktioner. Otryckta etiketter finns i flera kvaliteter och material och både som thermo eller thermotransfer. Vi kan dessutom erbjuda lagring av dina etiketter under rätt förutsättningar och med goda logistiska alternativ för leveranser från dag till dag.

Förtryckt-etikett-400x400

Etiketter Förtryckta

Bara Din fantasi sätter gränserna! Vi producerar alla typer av förtryckta etiketter, i alla färger och i alla typer av material.

Det är du som kund som bestämmer hur du vill att just din etikett ska profilera din produkt på marknaden.
En etikett idag ska många gånger tåla värme, vatten, kyla och utsättas för olika typer av påfrestningar men ska ändå sitta på sin plats med ett bibehållet utseende.