Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Case: LIPS

Case: LIPS

Case_Logimark_LIPS

LIPS = Logimark Intermec Printer Service

– förenklar hanteringen av dina Intermecskrivare

Logimark Intermec Printer Service är en ny funktion från Logimark som möjliggör att man från en Intermecskrivare med Fingerprint, i realtid, kan hämta data från i stort sätt vilket överordnat system som helst.

Etikettmallarna lagras direkt i LIPS, alltså inte i skrivaren, och skickas med till skrivaren vid artikeluppdatering. Detta innebär att ingen data eller etiketter lagras direkt i skrivaren. Detta i sin tur borgar för att artikeldata och etikettutseende alltid är korrekt.

Några av fördelarna med LIPS är:

  • Operatören jobbar direkt på skrivaren genom att ange artikelnummer eller tillverkningsorder.
  • All variabeldata kommer direkt från ert affärssystem och är därför alltid uppdaterad och korrekt vid varje utskrift.
  • Alla etikettmallar kommer direkt från LIPS. Dessa lagras alltså inte i skrivaren. • LIPS-tjänsten kan köras på vilken dator som helst som har Windows operativsystem.
  • LIPS förser skrivarna med korrekt datum/tid kontinuerligt för att säkerställa att klockan går rätt.
  • All kommunikation sker via nätverk (TCP/IP).
  • Skrivaren behöver bara köra fingerprint-programmet. Det är därmed slut på krångliga och tidsödande uppdateringar av artikeldata och etikettmallar till skrivaren som dessutom riskerar bli utdaterad.
  • LIPS kan även köras på Intermec-skrivare som sitter monterade i applikatorer

Mark Andrews, IT and Business Support på Å&R Carton i Lund om LIPS

Hur fungerar LIPS i Å&R Cartons verksamhet?
”Vi hade en liknande tjänst från en annan leverantör som inte kunde ge fortsatt support för programmet. LIPS fungerar mycket bra, med det gamla programmet hade vi flera problem med att det förlorade anslutning till vår server i hosting och vi var tvungna att starta om datorn programmet installerades på. Detta är nu inte längre ett problem med LIPS programvara, det är mycket stabilt och jag får inte längre några klagomål från våra operatörer.”

Vilka för- och nackdelar ser du med tjänsten LIPS?
”Fördelarna är att det är snabbt och enkelt för operatörerna att skapa kartongetiketter på våra produkter. Vi har nu support på programvaran och den gör precis det vi behöver, och kan omprogrammeras om vi behöver ändra något. Det finns inga nackdelar med programmet som jag ser det”.

Kan du rekommendera LIPS till någon annan typ av verksamhet som du tror skulle ha nytta av att använda den?
”Definitivt, vi har systerbolag inom koncernen och jag har redan nämnt att vi har en tredje parts lösning för kartongmärkning om de kräver något liknande”.

Är det något annat du vill kommentera runt detta?
”Johan Petersson ( programmerare på Logimark) har gjort ett bra jobb, inte bara med detta men med andra projekt som han har hjälpt oss med. Totalt sett är jag imponerad och glad att vi valde Logimark som partner när det gäller märkning och andra program som vi behöver”.

Vill du har mer information?
Kontakta då Antonia Lisjak, Marknadschef
al@logimark.se
040-59 76 91