Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Etiketteringssystem

Komplett serialiseringslinje bestående av in-line våg, serialiseringsstation, produktetikettering och uppsamlingsenhet.

Högkvalitativa & robusta etiketteringsmaskiner.

Att investera i etiketteringsmaskiner är ett viktigt beslut som kräver omtanke. Du vill säkert hitta en bra leverantör med spetskompetens som kan ge svar på de enklaste eller de svåraste frågorna, och som tar ansvaret för att affären sköts korrekt från början till slut.

Om det är så, har du hamnat alldeles rätt.

Vi på Logimark vill skapa ett nära samarbete med er som kund och finnas till som resurs och komplett partner i alla era etiketteringsfrågor.

Vi tillverkar maskiner med kundorienterad design och våra användarvänliga system gör maskinerna lätta att använda och underhålla. Våra etiketteringssystem är utformade för att uppfylla produktionsbehoven inom alla industrier. In-house har vi konstruktörer, montörer, programmerare, vision kamera experter & projektledare som tillsammans med er tar fram den bästa lösningen för er produktion.

Logimark har ett brett program av etiketteringsmaskiner för exempelvis livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin & förpackningsindustrin. Att vi som leverantörer har ett stort sortiment gör att kombinationsmöjligheterna är oändliga. Tillsammans kan vi uppfylla era krav på ökad effektivitet, kostnadsmedvetenhet och bra arbetsmiljö i produktionen.

Är du intresserad av att veta mer om våra etiketteringsprojekt? Våra experter ser fram emot din förfrågan och ger dig råd om dina alternativ, helt utan förpliktelser.

Ett urval av våra system

vial_400px

Automatisk Vialetiketteringsmaskin

Med stjärnhjulsprincip. Vi kontrollerar att produkten finns i stjärnhjulet, avsynar och matchar etikettilltryck samt kontrollerar att etiketten är korrekt applicerad. Maskinen hanterar produkter från 8,5mm i diameter.
– Rejektstation med räknare.
– Takt mellan 30-90 produkter/min.
– Utbytbara formatdelar vid olika storlekar.

300_400px

LM 300 – Fullautomatisk märkningsmaskin

Snabb, pålitlig och ekonomisk.
Det grundläggande konceptet för detta system är baserat på dubbelsidig märkning med möjlighet att bygga på många olika standardlösningar. De främsta fördelarna är snabba omställningar mellan produkter och hög tillgänglighet.

hsm_400px

Framtidens maskin – LM HSM

Extremt flexibel vid begränsade utrymmen. Tack vare sin unika modulära design är HSM en sann ”snabbytesartist” som kan anpassa sig perfekt till sin miljö. Alla huvudkomponenter kan sättas ihop individuellt. Etikettmatare och inkopplare kan monteras var som helst, medan grundmodulen med dispenseringsenheten integreras direkt i produktionslinjen.

geset_700_300px

LM 700 – för alla industrier

LM 700 är starkast för individuella märkningslösningar och är anpassad för alla industrier. Maskinen hanterar etikettapplicering av rektangulär, oval, cylindrisk och konisk form och kan märka uppifrån, sidan och på botten av produkten. Geset 700 kan kombineras med laserskrivare, bläckstråleskrivare, termiska överföringsprintrar och dispensersystem.

Kontakta oss! 

Är du intresserad av produkten och vill veta mer eller beställa?

KONTAKTA OSS!