Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Lediga tjänster

Automation / maskintekniker

Automation / maskintekniker

Har du ett intresse för teknik i allmänhet? Är du fingerfärdig och noggrann med detaljer? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som Automation / maskintekniker kommer du främst att arbeta med:

 • Mekanik
 • Elektronik
 • Täta kontakter med underleverantörer, projektledare, inköpare och konstruktörer.

 

Personliga egenskaper

I rollen som Automation / maskintekniker söker vi dig som har ett tekniskt intresse och har erfarenhet av att jobba i industrin inom mekanik. Som person ser vi att du är drivande, har lätt för att ta initiativ och vågar tänka i nya banor.

Du är en kreativ problemlösare och en teamplayer med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Vidare är du driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar.

 

I den här rollen…

kommer du ha ett stort nätverk omkring dig, både internt som externt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Vi söker dig som har en god komponentkännedom, bra tempo och fingermotorik. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Vissa resor i tjänsten kan förekomma. B-körkort är ett krav.

Krav

 • Någon form av kompetens inom el och svagström.

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Linköping

Industriell systemutvecklare

Industriell systemutvecklare

Nu söker Logimark en industriell systemutvecklare med intresse för PLC!

Har du ett genuint intresse för maskiner och automation? Drömmer du om att bli en del av en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Som industriell PLC programmerare arbetar du nära våra kunder och har en stor förståelse för deras krav och är duktig på att lösa problem. Du är med och driver små, medelstora eller stora projekt från start till slut. Tjänsten passar dig som trivs med kundkontakt i ditt arbete och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service. Det förekommer resor i tjänsten.

Vid start får du en bra introduktion, dels genom utbildningar som hålls av företaget centralt men även genom att gå bredvid våra programmerare.

 

Personliga egenskaper

I rollen som programmerare hos Logimark ingår du i ett team av erfarna programmerare som stöttar dig i din utveckling. Samarbete är något som faller sig naturligt och trots att du är van vid att arbeta självständigt är du en team player som samspelar bra med dina kollegor. Du gillar problemlösning och har ett genuint intresse för maskiner och industriell automation.

 

Vi söker dig med kompetens inom:

 • PLC / HMI (gärna Siemens)

 

Det är meriterande med:

 • Med kunskap av övrig PC programmering typ c#
 • Meriterande med kompetens inom Vision kameror
 • Förståelse av Auto-ID

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav! Du hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

 

Start: Augusti/ September

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Resande säljare

Resande säljare

Vi söker ny säljtalang med passion för märkningslösningar!

Som säljare på Logimark arbetar du med att utveckla och effektivisera nya och befintliga kunders märkningslösningar.

För att trivas hos oss ska du hela tiden sträva efter affärsmöjligheter och göra ditt yttersta för våra kunders bästa. Du ska gilla en verksamhet som är intensiv och omväxlande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är affärsinriktad och har en drivkraft utöver det vanliga. Du har erfarenhet av B2B försäljning och en förståelse för ekonomiska nyckeltal. Du har en teknisk förståelse, gärna erfarenhet av försäljning och är duktig på att kommunicera och uttrycka dig. Tidigare erfarenhet av märkningsbranschen är meriterande men inget krav. Vi ser främst till de personliga egenskaperna, då vi anser att hög ambition ofta kan kompensera en ev. bristande erfarenhet.

Du är innovativ, snabb, resultatorienterad och du ska vilja vinna, varje gång. 

Du sätter affären i fokus, har förmåga att arbeta proaktivt samt gillar att bidra med energi och insikter till teamet! Då rollen innebär många internationella kontakter behöver du hantera svenska och engelska obehindrat.

Som säljare hos oss ser vi att du är van vid högt tempo med många affärsmöten då detta är vägen till framgång. Att vara målinriktad, strukturerad, kunna ha många bollar i luften samtidigt, vilja utveckla affärsmannaskapet, socialt utåtriktad och att ha en utpräglad ”vinnarskalle” är ett måste för att lyckas.

Logimark vill investerar i din professionella utveckling och stödjer dig i att uppnå dina ambitioner genom att erbjuda tekniska utbildningar för att du ska bli en nyckelspelare i säljteamet. Resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder

Logimark söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. För rätt person finns det möjlighet att växa och utvecklas i företaget.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen att söka!

Skicka din ansökan!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne (ange vilken tjänst du söker)

  Ditt meddelande

  Ladda upp ditt CV (.pdf,.doc eller .docx)

  Ladda upp ditt personliga brev (.pdf,.doc eller .docx)