Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Lediga tjänster

Resande säljare

Resande säljare

Vi söker ny säljtalang med passion för märkningslösningar!

Som säljare på Logimark arbetar du med att utveckla och effektivisera nya och befintliga kunders märkningslösningar.

För att trivas hos oss ska du hela tiden sträva efter affärsmöjligheter och göra ditt yttersta för våra kunders bästa. Du ska gilla en verksamhet som är intensiv och omväxlande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är affärsinriktad och har en drivkraft utöver det vanliga. Du har erfarenhet av B2B försäljning och en förståelse för ekonomiska nyckeltal. Du har en teknisk förståelse, gärna erfarenhet av försäljning och är duktig på att kommunicera och uttrycka dig. Tidigare erfarenhet av märkningsbranschen är meriterande men inget krav. Vi ser främst till de personliga egenskaperna, då vi anser att hög ambition ofta kan kompensera en ev. bristande erfarenhet.

Du är innovativ, snabb, resultatorienterad och du ska vilja vinna, varje gång.

Du sätter affären i fokus, har förmåga att arbeta proaktivt samt gillar att bidra med energi och insikter till teamet! Då rollen innebär många internationella kontakter behöver du hantera svenska och engelska obehindrat.

Som säljare hos oss ser vi att du är van vid högt tempo med många affärsmöten då detta är vägen till framgång. Att vara målinriktad, strukturerad, kunna ha många bollar i luften samtidigt, vilja utveckla affärsmannaskapet, socialt utåtriktad och att ha en utpräglad ”vinnarskalle” är ett måste för att lyckas.

Logimark vill investerar i din professionella utveckling och stödjer dig i att uppnå dina ambitioner genom att erbjuda tekniska utbildningar för att du ska bli en nyckelspelare i säljteamet. Resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder

Logimark söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. För rätt person finns det möjlighet att växa och utvecklas i företaget.

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö och Linköping

Resande servicetekniker

Resande servicetekniker

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare

 

Vill du arbeta i en högteknologisk bransch och drivs av utmaningar? Trivs du med frihet under ansvar? Logimark söker nu en servicetekniker!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta ute hos våra kunder med service, reparation och installation av märkningsmaskiner. Exempelvis bläckstråleskrivare, laserskrivare, termotransfer-, ”Print and Apply” – och Vision. Du spenderar mycket tid ute på fältet med både planerad och akut service av vårt maskinsortiment. Majoriteten av dina resor i tjänsten är över dagen och uppåt 8-9 övernattningar i månaden är att räkna med. Dagarna planeras utifrån dina färdigheter för att sedan kunna utgå hemifrån med sin servicebil.

Vid start får du en bra introduktion dels genom utbildningar som hålls av företaget internt, men även externt hos våra leverantörer. Tjänsten passar dig som är social, trivs med kundkontakt och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som servicetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fält. Att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt samt att varje dag bidra med positiv energi till dina kollegor. Du drivs och motiveras av ett varierande arbete med frihet under ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, din tekniska bakgrund och goda förståelse för elektronik och mekanik.

En viktig egenskap är att vara orädd för nya utmaningar och ständig utveckling. Du är handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och en mental flexibilitet. Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är trygg med att arbeta självständigt så är du en team player som delar med dig av information till dina kollegor.  Du har mycket goda datorkunskaper och hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift!

Meriterande för tjänsten är kompetens inom industrielektronik, styr och mekanik. Vana vid rapportering och dokumentation samt tidigare arbete med service av märkningsmaskiner eller som servicetekniker.

B-körkort är ett krav!

Vid anställning görs en registerkoll.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen att söka!

Skicka din ansökan!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne (ange vilken tjänst du söker)

  Ditt meddelande

  Ladda upp ditt CV (.pdf,.doc eller .docx)

  Ladda upp ditt personliga brev (.pdf,.doc eller .docx)