Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Lediga tjänster

PLC-programmerare

Nu söker Logimark en PLC-programmerare till vårt kontor i Malmö!

Arbetsbeskrivning

Som PLC-programmerare arbetar du i vår systemavdelning med primär inriktning att vara delaktig i projekt inom vår maskinavdelning. Du kommer vara delaktig i projektens samtliga faser och i dina arbetsuppgifter ingår idégenerering, utvecklingsarbete, testning, driftsättning och support. Då systemavdelningens ansvarsområden även innefattar produkter inom Auto-ID & Machine Vision så kommer tjänsten även innebära arbetsuppgifter i våra projekt inom detta segment. Resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer

  • Du har god erfarenhet av -och fallenhet för programmering av PLC/HMI system.
  • Goda kunskaper i PLC-programmering, Siemens (Tia-Portal).
  • Goda kunskaper i ritningsläsning och felsökning på elutrustning.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.
  • Meriterande om du har erfarenhet av Auto-ID / Machine Vision.

Logimark söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. För rätt person finns det möjlighet att växa och utvecklas i företaget.

Din profil

För att trivas i rollen som PLC-programmerare hos oss så behöver du gilla att arbeta i en miljö med snabba beslut, leveranser och omställningar. Vid projektdeadlines kan arbetstempot vara högt och därför krävs det att du är stresstålig och har förmåga att prioritera din arbetsordning.

Som person är du handlingskraftig, engagerad och van att ta egna initiativ. Du drivs av att hitta lösningar och göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du har en social förmåga och är kommunikativ. Flexibilitet är något som vi värderar högt, då uppdragen ibland kan innebära långa dagar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Malmö

 

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen att söka!

Skicka din ansökan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Ladda upp ditt CV (.pdf,.doc eller .docx)