Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Lediga tjänster

Montör

Har du ett intresse för teknik i allmänhet? Är du fingerfärdig och noggrann med detaljer? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som Montör kommer du främst att arbeta med:

  • Mekanik
  • Elektronik
  • Täta kontakter med underleverantörer, projektledare, inköpare och konstruktörer.

Personliga egenskaper

I rollen som montör söker vi dig som har ett tekniskt intresse och har erfarenhet av att jobba i industrin inom mekanik. Som person ser vi att du är drivande, har lätt för att ta initiativ och vågar tänka i nya banor.

Du är en kreativ problemlösare och en teamplayer med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Vidare är du driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar.

I den här rollen…

kommer du ha ett stort nätverk omkring dig, både internt som externt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Vi söker dig som har en god komponentkännedom, bra tempo och fingermotorik. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Vissa resor i tjänsten kan förekomma. B-körkort är ett krav.

Meriterande

  • Någon form av kompetens inom el och svagström.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen att söka!

Konstruktör

Du erbjuds ett utvecklande och kvalificerat arbete i ett väletablerat och växande företag med korta beslutsvägar, hög ambitionsnivå och en närhet till dina kunder. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har god förmåga att strukturera arbetet och hantera flera uppgifter parallellt.

I rollen som Konstruktör kommer du främst att arbeta med:

• Konstruktion i 3D (SolidWorks) gällande anpassningar av utrustning och maskiner samt nykonstruktion.

• Layoutritningar tillsammans med kunder och säljsidan.

• Tillverkningsritningar.

• Viss dokumentation.

• Delprojekt- och projektledning mot kunder tillsammans med säljsidan.

• Uppmätning vid kundbesök.

• Beställning av externa komponenter.

• Övrigt stöd inom konstruktion gentemot sälj- och produktionsområdet.

Personliga egenskaper

Du har bred teknisk förståelse och intresse. Du jobbar idag inom tillverkande företag eller som konsult. Det är värdefullt om du har kunskap och erfarenhet från maskinkonstruktion.

Du är en kreativ problemlösare och en teamplayer med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Du är lyhörd och flexibel. Vidare är du driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar. Du är också ordningsam vad det gäller dokumentation och noggrann i ditt arbete.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är maskiningenjör eller har motsvarande teknisk utbildning på högskolenivå alternativt att du har motsvarande kunskap. Du har minst 2–5 års erfarenhet av konstruktionsarbete.

Vi använder SolidWorks som CAD-verktyg men har du erfarenhet av något av de stora 3D-CAD programmen går det också bra. Du har goda kunskaper i Office-paketet. För tjänsten krävs flytande svenska i tal och skrift. Du har också minst normalgoda kunskaper i engelska. Vissa resor i Sverige kan förekomma i tjänsten då du besöker kunder och vårt kontor i Linköping.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen att söka!

Skicka din ansökan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Ladda upp ditt CV (.pdf,.doc eller .docx)