Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Ansök om tjänsten: Industriell Systemutvecklare

Ansök om tjänsten: Industriell Systemutvecklare

Logimark söker Industriell Systemutvecklare med intresse för PLC

Har du ett genuint intresse för maskiner och automation? Drömmer du om att bli en del av en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Logimark söker nu en Industriell Systemutvecklare!

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare arbetar du nära våra kunder och har en stor förståelse för deras krav och är duktig på att lösa problem. Du är med och driver små, medelstora eller stora projekt från start till slut. Tjänsten passar dig som trivs med kundkontakt i ditt arbete och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service. Det förekommer resor i tjänsten. 

Vid start får du en bra introduktion, dels genom utbildningar som hålls av företaget centralt men även genom att gå bredvid våra systemutvecklare. 

Personliga egenskaper

I rollen som systemutvecklare hos Logimark ingår du i ett team av erfarna systemutvecklare som stöttar dig i din utveckling. Samarbete är något som faller sig naturligt och trots att du är van vid att arbeta självständigt är du en team player som samspelar bra med dina kollegor. Du gillar problemlösning och har ett genuint intresse för maskiner och industriell automation.

Vi söker dig med kompetens inom:

  • .NET/C#
  • ASP.NET / ASP.NET Core
  • SQL/SQL-Server

Det är meriterande med:

  • Förståelse av Auto-ID
  • Erfarenhet av PLC / HMI (gärna Siemens)

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav! Du hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.

Välkommen att söka!

Sök nu