Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Det är bevisat – Speedy 400 är den snabbaste lasermaskinen!

Det är bevisat – Speedy 400 är den snabbaste lasermaskinen!

Det är bevisat – Speedy 400 är den snabbaste lasermaskinen!

Speedy 400 skär upp till 8 gånger snabbare än jämförbara medelstora lasermaskiner på marknaden – tack vare OptiMotion ™. Trotec sätter återigen nya standarder med den ökade graveringshastigheten på upp till 4,3 m/sek. och en acceleration på 5g.

Högsta hastigheter i högsta kvalitet garanteras!

Läs mer här!

TroGlitter

TroGlitter är en gjuten akryl som blandas med glitterpartiklar. TroGlitter erbjuder massiva möjligheter för kreativa sinnen och designers, och ger möjligheten att utforska många olika och intressanta visuella effekter. Basmaterialet består av gjuten akryl, liknande TroGlass-serien, vilket innebär att bearbetning är väldigt lik vår nuvarande akryl.

SpeedMarker – Skapad för automatisering

Med Trotec SpeedMarker-lasermaskiner garanteras en automatiserad och pålitlig produktivitet. De stödjer automatiseringsprocesser och inspirerar med enkel hantering – både i dataförberedelser och dagligt arbete. Tack vare enkla markeringar av dynamisk data och oändliga möjligheter i AdvancedScripting® är SpeedMarker-serien det perfekta valet för maskintillverkning och elektronikindustrin.

Enskilda komponenter såväl som stora batcher är märkta med klass 2 Galvolasrar för fullständig spårbarhet, varumärkeskommunikation eller funktionella markeringar.