Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Har du hört om det senaste från ALE?

Har du hört om det senaste från ALE?
Warning: getimagesize(/storage/content/58/212258/act-logimark.se/public_html/wp-content/uploads/2016/10/Önskanomentrevlighöst.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/58/212258/act-logimark.se/public_html/wp-content/themes/dante/includes/plugins/aq_resizer-1x.php on line 87

Slipp onödiga produktionsstopp – ALE hjälper dig

TZ & PR – Låter dig printa i alla riktningar!

Det mest flexibla systemet! Sidan, ovanpå, underifrån eller med en vinkel… du har möjligheten att välja själv! TZ och PR-skrivare är de mest flexibla och smidiga system på marknaden och kan märka i vilken riktning som helst. De är också tillgängliga för både porösa och icke- porösa ytor, för att fylla alla behov. Tack vare skrivarnas enkla men tillförlitliga konstruktion är problem lätta att lösa.

Klicka här för video och produktblad!

ALE TC-Twin – Idealisk för varningstexter och symboler!

Nya tvåfärgsprintern TC-Twin med en skrivhöjd på upp till 144mm kan levereras i olika varianter, för skrift på absorberande eller icke-absorberande material. Att skapa och skriva ut tvåfärgs säkerhetsdata har aldrig varit så enkelt. Glöm dyra etiketter och förtryckta kartonger. Officiella GHS / CLP logotyper finns redan lagrade i program- biblioteket för att hjälpa dig att skapa ditt meddelande, och färgerna justeras automatiskt tack vare kraftfulla funktioner i programvaran.

Klicka här för video och produktblad!

ALE Fullfärgsserie – Ett helt unikt system!

Skapa färgstarka och slagkraftiga förpackningar som sticker ut, för bättre synlighet!

Systemet från färgserien är unikt på marknaden och tack vare sin innovativa design kan skrivarna skriva ut alla logotyper eller bilder i färg med en upplösning på 180 dpi. Lätta att använda, pålitliga och innovativa skrivare från färgserien är den perfekta lösningen för dig som vill skapa färgrika and effektfulla förpackningar med hög kvalitet.

 

Klicka här för video och produktblad!

ALE Nano – Kompakt men ändå kraftfull

Nano bläckstråleskrivare kombinerar de bästa egenskaperna med skrivhuvudet och regulatorn i en enda skrivare.

NANO är fristående skrivare, även kallad ”ALL-IN-ONE-box” med: 5“ pekskärm, kontrollenhet, bläcksystem och skrivhuvudet, allting samlat i samma maskin. Då skrivare är tillverkad av högresistent material kan maskinen passa perfekt i alla produktionslinjer. Den största fördelen med denna modell är kvickheten på installationen: Tryck ”start” och den kommer att vara redo att skriva ut på nolltid!

 

Klicka här för video och produktblad!

Kontakta oss! 

Är du intresserad av produkterna och vill veta mer eller beställa?

KONTAKTA OSS!