Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Hur du hittar din drömpartner till din produktion!

Hur du hittar din drömpartner till din produktion!

Vi vet att det kan vara överväldigande att försöka hitta den perfekta bläckstråleskrivaren, så vi har listat 5 punkter som kommer underlätta för dig i din jakt på en ny skrivare. Allt för att ni ska få en harmonisk relation.

SE VÅRT SORTIMENT

Ingen panik. Det är enklare än du tror.

1..Om du köper en skrivare som redan från början inte möter de kraven du ställt, så är risken stor att maskinen kräver mer underhåll än vad du räknat med. Skulle något gå fel är det dessutom bra om din leverantör är expert på just den maskinen du köpt och har direkt utryckning för att din produktion inte ska stå stilla.

Logimarks medarbetare strävar alltid efter att vara experter på ALLA våra maskiner (och vi har en hel del). Vårt mål är att alltid veta mer om maskinerna på marknaden än någon annan. Be om tips och råd om du känner dig osäker, vi kan alltid guida dig till en bra lösning! I vårt serviceteam finns det dessutom alltid någon som har möjlighet att ta sig an ditt problem om du behöver akut hjälp. Tveka inte att ringa, vi svarar alltid!

 

2. Tänk på hur stort flödet är i dina produktionslinjer. Det är viktigt att tänka över kostnaden av bläck och solvent, hur ofta du kommer att behöva beställa från din leverantör samt hur snabbt du kan få det levererat.

I vårt centrallager i Malmö har vi hyllorna fulla. Skulle det ske att ditt bläck eller solvent är vid sista droppen så kan vi skicka nytt till dig samma dag.

3. Hur pålitlig är din skrivare? Om du måste byta ut din skrivare mot en ny, hur snabbt kan du få den nya skrivaren på plats och installerad?

Vi bearbetar din order direkt när den kommer in, och vi kan tillsammans med dig komma överens om när det känns lämpligt för båda parterna att sätta den nya maskinen i verket. Hos oss har du även garanti på maskinen du köper, allt för att du ska känna dig trygg i din investering hos oss.

4. Är din skrivare komplicerad att manövrera? Är det troligt att dina medarbetare måste ta över ansvaret för din printer när du inte är där? Då är det viktigt att maskinen är så enkel att vem som helst kan använda den!

Med våra maskiner behöver du varken vara en expert eller ha någon större teknisk kunskap. Vårt team ger dig all information du behöver innan, under och efter installationen. Är det någon specifik information du behöver och du inte känner för att ringa, så kan du hitta allt om just din maskin på vår hemsida (bland annat hitta videos och produktblad). 

5. Kommer du i framtiden att behöva din skrivare till andra märkningsuppdrag än det du köpte den för? Då är det till stor fördel för dig om du investerar i en maskin som kan hantera speciell kodning för de projekt du tar dig an. 

Precis som du säkert gissat så är våra maskiner otroligt flexibla i deras användningsområden. Kontakta oss för att veta mer om våra maskiners kapacitet.

400x400-Linx-8900

Trotec_Speedy_1500_400px

Frilagd-Ale-TZ-400x400

Geset_121 400x400

 

Se vår företagstrailer!