Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Komplett märkningslinje & system för förpackningsvaror!

Komplett märkningslinje & system för förpackningsvaror!

LPM Potatis är ett företag som köper in, förädlar och distribuerar potatisprodukter till butiker, grossister och restauranger. De bedriver ett ständigt förbättrings- och miljöarbete för att kunna bidra till utveckling inom deras kategori. Potatisen odlas av kvalitetsmedvetna bönder med strävan att minska påverkan på miljön.

LPM Potatis besökte Logimarks monter under Scanpack mässan i Göteborg 2015 och valde därefter att satsa på Logimarks märkutrustning. Företaget har investerat i två stycken TT5 Linx printrar, och har till dessa köpt ett system som Logimark utvecklat och skräddarsytt efter LPM Potatis behov i produktionen. Printrarna och systemet integreras i LPMs produktion för att förpackningen av deras varor ska vara så effektiv och säker som möjligt.

Joakim Pålsson, VD på LPM Potatis AB berättar:

– ”Det har fungerat jättebra med Logimarks printrar, och allt har flutit på bra sedan vi startade. Vi har maskiner som kör 60 förpackningar/minuten, och 25 förpackningar/minuten. Då är det viktigt att printrarna hänger med och klarar märkningen. En annan förpackningslinje som är integrerad med Logimarks printrar kör ca. 30 förpackningar/minuten”.

LPM Potatis distribuerar ca. 15.000 ton färdigpackade potatisar om året. Deras kunder är bland annat ICA, Axfood och Menigo, och man kan hitta LPM Potatis runt om i Sverige.

– ”Vi packar även sättpotatis, och valde även där att köpa en printer av Logimark som märker på våra förpackningar. I produktionen är det väldigt dammigt och då är det viktigt för oss att våra maskiner ska klara av att märka i sådan miljö” avslutar Joakim.