Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Legi-Air 2050

Logimark AB presenterar Legi-Air 2050: Ett pålitligt tillskott i din produktion!

Logimarks nya Print & Apply System: enkelt att integrera – enkel att använda!

Den kompakta Legi-Air 2050 utskrifts- och appliceringssystem för etiketter är avsedd för automatisk utskrift och tillämpning i produktionslinjer. Maskinen kan också användas i halvautomatiskt läge, där automatisk etikettapplicering inte krävs. Legi-Air 2050’s robusta applikator ger en varaktig sammansatt konstruktion och garanterar noggrannhet under tryck.

Kontaktlös märkning av varierande höjd

Det robusta systemet ger maximal prestanda för kontaktlös märkning.

Maskinen ger automatisk märkning av produkter i varierande höjd. Systemet säkerställer etiketterna i rätt läge innan det blåses på produkten.

Applicering av 25 etiketter per minut med ett etikettformat på 80 x 60 mm kan uppnås utan några problem. Högre hastigheter kan uppnås beroende på etikettmaterialet, format, och tillämpning.

Utskrift utan kompromisser

Skrivaren som används är en SATO av CLNX serien med 300 dpi upplösning. Skrivaren fungerar med många programmeringsspråk som ZPL, DPL, IPL och TPL utan att behöva ändra några inställningar.

Läs mer om vår Sato skrivare här!

På vår produktsida kan ni ta del av mer djupgående information och se kontaktuppgifter till våra säljare, för att diskutera vad Legi-Air 2050 har att erbjuda just ert företag.

Kontakta oss! 

Är du intresserad av produkten och vill veta mer eller beställa?

KONTAKTA OSS!