Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Linx 10 – Bläckstråleskrivare ämnad för den mindre produktionen

Linx 10 – Bläckstråleskrivare ämnad för den mindre produktionen

Linx 10 – En liten smidig bläckstråleskrivare som är ämnad för produktionslinjer som kör enskift.

För första gången finns nu en bläckstråleskrivare du enkelt kan flytta mellan produktionslinjer. Linx 10 är utformad för enskiftsproduktion och ger utskrift på två rader med hög kvalitet på alla torra underlag. Med den minsta storleken på marknaden kan du flytta den dit du behöver märka. Det är dock inte bara storleken som har betydelse. Märkinställningar sker enkelt vilket gör att du snabbt kan byta produkter utan fel. Den robusta designen ger dig den pålitlighet du förväntar dig av Linx.

En robust märkningslösning till ett överkomligt pris

  • Linx 10 upptar en bråkdel av platsytan jämfört med andra bläckstråleskrivare. Dessutom kan den monteras direkt i din produktionslinje, vilket är en fördel när utrymmet är begränsat.
  • Dess låga vikt, bärhandtag och skrivhuvud gör den enkel att flytta dit du behöver märka.
  • En unik och integrerad linjehastighetsgivare utesluter behovet av extra utrustning. Det gör installationen snabb och säkerställer att dina produkter märks i rätt tid och på rätt plats.
  • Skrivarens hölje i rostfritt stål är IP55- klassat, vilket är lämpligt för de flesta märkningsmiljöer.
  • Starten sker snabbt och med rengöring, tack vare Autoflush som är Linx automatiska funktion för rengöring av skrivhuvudet. Även om du inte har använt skrivhuvudet på en månad så skriver det korrekt direkt utan någon extra rengöring eller behandling. Det sparar tid och förbrukningsvaror.