Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Logimark kan underlätta övergången till CLP-förordningen

Logimark kan underlätta övergången till CLP-förordningen

1:a juni 2015 skall hela övergången mellan KIFS 2005:7 till CLP-förordningen vara helt implementerad, inte bara för ämnen utan även för blandningar. Vi på Logimark har flera typer av märkutrustning för att möta dessa krav. Det kan handla om enkel manuell etikettering eller fullskaliga lösningar för utskrift och applicering in-line. Det kan röra sig om märkning med bläckstråleskrivare direkt på produkt eller emballage.

Oavsett vilket så har vi lösningarna och utrustningen!

Vi hoppas att med detta utskick informera er om vad vi har att erbjuda och förhoppningsvis också väcka ert intresse för en vidare kontakt. Ta gärna ett par minuter för detta material inom er industri och hör av er om det är något ni undrar över eller om ni har behov av en partner inom märkning, nu eller i framtiden!

Som totalleverantör har vi möjlighet att erbjuda våra kunder funktion och support från en och samma leverantör! Vår erfarenhet är att detta underlättar samarbetet, både då det gäller drift och funktion men även i de fall det handlar om reklamation eller åtgärdande av fel.

Kort sagt, en trygghet! Både för er som kund och för oss som leverantör! Kontakta oss på Logimark!

 

Vår senaste portal för er som tillverkar och använder kemikalier [wpdm_file id=27]