Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Logimark stöttar Team RYNKEBY

Logimark stöttar Team RYNKEBY

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

2016 hade Team Rynkeby inte mindre än 5 500 sponsorer, som bidrog med pengar eller andra resurser till projektet. Det innebar att Team Rynkeby kunde skänka mer än 84,1 miljoner SEK till kampen mod barncancer i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Färöarna. Naturligtvis känner Logimark att vi vill vara med i utvecklingen och stötta våra medmänniskor!

När cyklar Team Rynkeby till Paris?

Färden till Paris sker vecka 28. Det innebär att lagen startar lördag eller söndag i vecka 27 och anländer till Paris på lördag i vecka 28.

Team Rynkeby förväntar sig att alla deltagare tränar ca 2 500 km på cykeln inför Tour de Paris. Vi på Logimark stöttar Team Rynkeby Lund och kommer att följa deras resa hela vägen till Paris.

 

100 procent av de insamlade medlen går vidare till barncancerorganisationerna.

Du kan stötta Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden i Sverige genom att ge ett bidrag via det lokala Team Rynkeby lagets insamlingssida hos Barncancerfonden ”egen insamling”, swish eller genom att bli Barnsupporter genom Team Rynkeby.

Var med och gör skillnad du också, bli barnsupporter!