Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Logimarks rikstäckande vårkampanj är här!

Logimarks rikstäckande vårkampanj är här!

Till dig som söker märkningsmaskiner i världsklass, idag går startskottet för vår kampanj!

Du kanske söker någon som är expert gällande märkningsfrågor?

Att investera i märkningsmaskiner är ett viktigt beslut som kräver omtanke. Du vill säkert hitta en bra leverantör med spetskompetens som kan ge svar på de enklaste eller de svåraste frågorna, och som tar ansvaret för att affären sköts korrekt från början till slut.

Om det är så, har du hamnat alldeles rätt.

Vi på Logimark AB vill skapa ett nära samarbete med er som kund och finnas till som resurs och komplett partner i alla era märkningsfrågor.

Logimark har ett brett program av märkningsmaskiner för exempelvis livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin & förpackningsindustrin. Att vi som leverantörer har ett stort sortiment gör att kombinationsmöjligheterna är oändliga. Tillsammans kan vi uppfylla era krav på ökad effektivitet, kostnadsmedvetenhet och bra arbetsmiljö i produktionen.

Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi har spetskompetens inom varje produktsegment, vilket ger dig en komplett partner.Vi är även totalleverantör av Auto-Id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionalitet och systemlösningar som levereras.

Ring oss på 040-59 76 91 för att ta del av vår kampanj och våra erbjudanden, du kommer inte att bli besviken.
Kampanjen pågår mellan 1/3 – 1/4, passa på!