Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Märkning för förpackning – Logimarks prognoser för 2017

Märkning för förpackning – Logimarks prognoser för 2017

Bra märkning får produktioner att växa. För oss är bläck, laser, etikettering, färgband och systemlösningar ramverket för en hållbar produktion. Branschen vi befinner oss i följer ofta tempo och krav från tillverkande industri. Vi på Logimark tycker det är viktigt att tolka signaler och vara i täten. Så hur tror vi att märkningstrender kommer att påverka oss i det nya året?

2016 blev ett övergångsår. 

Märkning som tidigare visat sig som en bakgrundsprocess ses idag som en självklarhet i tillverkande industrier. Det finns inga funderingar eller frågor på om märkning är nödvändigt, och i dagsläget måste spårbarheten finnas där. Många företag expanderar, ofta i en raskare takt än vad som är räknat. Produktionsprocesser blir snabbare, och effektiviteten måste följa tätt inpå.

De tidigare märksystemen som befann sig i bakgrunden har nu kommit fram för att ta en mer central plats i produktionsprocessen. 

När vi ser till 2017 räknar vi med att våra kunder drar nytta av de produktivitetsvinster och kostnadsbesparingar som vår märkningsutrustning tillhandahåller. Nya nivåer av utskriftsproduktivitet kommer att leverera processförbättringar som skär ner kostnaderna för märkning.

Företagen kommer att dra nytta av ökad smidighet som ger dem möjlighet att möta kundernas krav, distribuera produkterna snabbare och sälja mer. Verksamheter kommer att kunna ta ansvar för märkning så att kostsamma IT-resurser kan fokusera på andra kritiska uppgifter. Arbetskostnader i samband med märkning kommer att sjunka och dolda kostnader som härleder indirekt till märkning, så som böter, återkallningar, produktionsstopp och fraktförseningar kan elimineras.

2017 kommer att bli ett spännande år då vi tittar på företagens påtryckningar att förändra sin verksamhet och påskynda tillväxten. Vi är självklart där för att underlätta de övergångar som står vid dörren. Med nyfikenheten som drivkraft utforskar vi det som är möjligt men sällan tänkt. Tillsammans hittar vi lösningar som håller både idag och imorgon.

Så, hur redo är din produktion för 2017?