Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

MicroHawk – Framtidens kameraplattform!

MicroHawk – Framtidens kameraplattform!

MicroHawk.

Läs mer.

Logimark AB presterar stolt en ny innovativ produkt: MicroHawk!

Det som utmärker den här produkten och gör den både unik och användbar är att MicroHAWK plattformen erbjuder världens minsta, fullt integrerade smarta kameror. Deras kompakta storlek möjliggör en flexibel placering i trånga utrymmen. Lätt och slitstark, tillverkad med antingen plast eller aluminium, med en vikt på endast 28-68g.

Mer specificerat så kan kamerorna läsa streckkoder, spåra delar och ansvara för kvalitetskontrollen. MicroHawk styr och navigerar med hjälp av världens minsta och mest mångsidiga kameraplattform, med det mest omfattande programmet på marknaden. MicroHawk står för nutid – framtid – och är en självklarhet för alla inom systemmärkning.

Det unika med MicroHawk plattformen är att man kan anpassa sin enhet helt efter sin applikation och på så sätt inte betala för mer än vad man behöver.

Hårdvaran finns i 4 olika storlekar, allt från en avskalad enhet för inbyggnad (MicroHawk Engine) till en IP65 klassad enhet (ID/MV-40) för en tuff miljö. Plattformen består av två olika mjukvaror, ID för kodläsning och MVför Auto ID+ och Machine Vision.

Special konfigurerade enheter för ditt projekt till ett ordinärt pris! Vi är redo att montera din unika MicroHawk streckkodsläsare.

På vår produktsida kan ni ta del av mer djupgående information och se kontaktuppgifter till våra säljare, för att diskutera vad MicroHawk har att erbjuda just ert företag.

Kontakta oss! 

Är du intresserad av produkten och vill veta mer eller beställa?

KONTAKTA OSS!