Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Säker märkning för livsmedels- och läkemedelsindustrier!

Säker märkning för livsmedels- och läkemedelsindustrier!

GMP-certifierade bläck och IP65 skrivhuvud

Efter omfattande tester har Markoprint 2580 bläck för bläckstråleskrivare framgångsrikt certifierats för Good Manufacturing Practice (GMP). Bläcket uppfyller också många av USAs och EUs krav och riktlinjer som:

  • EU-förordning 1935/32004
  • EU-förordning 2032/2006
  • EU-förordning nr 10/2011
  • Swiss Ordinance 817.023.21 och Nestlé Guideline 2016
  • US FDA 21 CFR paras. 170-199.

Säker märkning för livsmedels- och läkemedelsindustrier!

Det lösningsmedelsbaserade bläcket 2580 är lämpligt för märkning av texter, streckkoder och datamatrixkoder på många svåra material som ofta används inom livsmedel- och läkemedelsindustrin. Tillverkarna kan vara säkra på att inga kemiska ämnen förorenar de inre produkterna och att bläcket inte kommit i direkt kontakt med produkten då det torkats helt i förväg. Detta är särskilt intressant för produkter som salladdresspåsar som medföljer packade sallader som ’bäst före’ datumet är märkt på.

IP65-klassificering trots damm och vatten i produktionsmiljöer

Våra IP65-klassifierade bläckstråleskrivare är specifikt designade för krävande industrier. De är idealiska för användning inom hårda produktionsmiljöer med mycket damm och fukt.

Läs mer om våra bläckstråleskrivare som kan passa i din produktion! 

Vår IP-JET HP är en platsbesparande bläckstråleskrivare som kombinerar skrivhuvud och styrenhet i ett system. En tätning i området på patronen och användning av tryckluft förhindrar att vatten och damm tränger in. Till skillnad från många andra tillgängliga system på marknaden är skrivhuvudet väl skyddat och behöver inte täckas eller demonteras för våtrengöring. Denna bläckstråleskrivare tillämpar texter, logotyper, streckkoder och datamatrixkoder upp till 12,5 mm i höjd och med upp till 600 dpi i upplösning.

Läs mer här!

Integra One ip bläckstråleskrivare med sin kompakta design har utvecklats speciellt för systemintegratorer. Inställningar eller variabla fält kan redigeras direkt på enhetens integrerade skärm. En utmärkt märkningsupplösning på upp till 900 dpi är möjlig. Beroende på konfiguration kan en märkningshastighet upp till 180 meter per minut uppnås! Anslutningsalternativ för larmbelysning samt USB- och RS232-gränssnitt ges. Denna skrivare är också Wi-Fi-kapabel (valfritt).

Läs mer här!

Logimarks Integra Ultimate skrivhuvud märker i lysande kvalitet upp till 25mm. Det patenterade skrivhuvudet stängs automatiskt vid driftstopp och rengör munstycksplattan varje gång den öppnas och stängs. Som ett resultat är den omedelbart klar för användning efter en paus. I slutna eller svåråtkomliga system kan patronerna därmed förbli i skrivhuvudet även under längre produktionsstopp och behöver inte tas bort. Med Logimarks 2580-bläck kan Integra Ultimate lämnas ”öppen” i över 72 timmar istället för bara 15 minuter! Förresten, integra Ultimate är också lämplig för UV-bläck. Detta gör det möjligt att skriva ut på nästan vilken plan yta som helst.

Läs mer här! 

Kontakta oss! 

Är du intresserad av produkten och vill veta mer eller beställa?

KONTAKTA OSS!