Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Sommarhälsningar från oss

Sommarhälsningar från oss

Vi på Logimark vill tacka er alla – kunder och partners – för de förtroenden som vi har fått hittills under 2017 och önskar er en riktigt fin sommar.  Vi vill även ta tillfället i akt att informera er om att vi har öppet precis som vanligt hela sommaren.

Intensiteten med nya spännande projekt har varit fortsatt hög under våren och försommaren. Det ställer högre krav på oss som leverantör, vilket vi är väl rustade för. Om vi riktar strålkastarna mot oss själva och blickar tillbaka på vad våren har lämnat för avtryck kan vi konstatera att det hänt en hel del även inom Logimarks väggar. Vi har mottagit två fina utmärkelser; Linx Distributor Partnership Award 2017 och ALE Distributor Partnership Award 2016. Dessa utmärkelser är ett friskhetsbevis på vår verksamhet, där ni kunder haft en viktig roll.

Tack för att ni är med på vår resa, och vi önskar er alla en riktigt skön sommar med strålande sol och härliga grillkvällar!

Att stötta Barncancerfonden är en självklarhet.

Tidigt i vår gick Logimark med för att stötta Barncancerfonden. I skrivande stund förbereder sig Team Rynkeby på en utmanande cykelresa till Paris. Logimark fortsätter att stötta Barncancerfonden för att ge barn och deras familjer möjlighet att få njuta av sommaren och ett liv tillsammans.

Det tycker vi är viktigt.

Vill ni bli Barnsupporter genom Team Rynkeby? Klicka här!