Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Tips – Laserskär i korkmaterial eller glitter!

Trotecs maskiner används för närvarande i över 90 länder runt om i världen. Vårt omfattande sortiment av gravyrmaskiner, laserskärare och lasermärkare kombinerat med sin oöverträffade service och support har gjort Troteclasern till en av branschens ledande resurser för datorstyrd graveringsutrustning och märkningssystem.

Laserskärning i korkmaterial

Materialet kork är ett naturligt och miljövänligt lasermaterial. Det är det perfekta lasermaterialet för underlägg och väggdekorationer, som till exempel en världskarta eller anslagstavla. Den fina kornstrukturen och den vackra mörkbruna graveringen gör korken lämplig för många olika kreativa, dekorativa eller funktionella applikationer med en naturlig touch. För att laserskära i korkmaterial krävs en relativt låg laserstyrka.

Böcker

Imponera dina kunder med en personlig gravyr på en bok. Du kan gravera böckerna för speciella tillfällen genom att lägga till personlig grafik, ord eller slogans. Lasergravering gör det till en extraordinär gåva eller giveaway.

 

Glitter

Vårt glitter är en gjuten akryl som blandas med glitterpartiklar. Glittret erbjuder massiva möjligheter till kreativa sinnen och designers då de kan utforska många olika och intressanta nya visuella effekter. Basmaterialet består av gjuten akryl, vilket innebär att bearbetningen liknar vår existerande akryl.