Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Vi söker en marknadsassistent till Malmökontoret!

Vi söker en marknadsassistent till Malmökontoret!

Marknadsassistent

Har du talets gåva och vill nyttja det inom marknadsbranschen? I denna roll kommer du att bidra med ökad synlighet, lönsamhet och tillväxt genom att kombinera telemarketing, optimering av vårt egna CRM system och marknadsaktiviteter så som nyhetsbrev, kundanpassade kampanjer och mycket annat. För att trivas hos oss ska du gilla att arbeta med service och hela tiden sträva efter att utveckla vår verksamhet för våra kunders bästa. Du ska gilla en verksamhet som är intensiv och omväxlande.

Utöver ditt fokus på  telemarketing och fysisk marknadsföring ansvarar du för övrigt material så som material till mässor, kataloger, produktblad, kundanpassat material osv. Du hjälper även till att anordna våra mässtillställningar och ser till att vår events/mässor flyter på smidigt.

Du är en lagspelare som ser till helheten i företaget. 

Du har erfarenhet av digital kommunikation, marknadsföring, hantering av webbsidor, telefonförsäljning osv. Du sätter affären i fokus, har förmåga att arbeta proaktivt samt gillar att bidra med energi och insikter till teamet! Då rollen innebär många internationella kontakter samt översättningsarbete behöver du hantera svenska och engelska obehindrat. Meriterande om du bemästrar Photoshop och Indesign samt Officepaketet.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas som marknadsassistent krävs att du är initiativtagande, kommunikativ och att du har en utmärkt samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa kontakt med nya människor oavsett kulturell eller språklig bakgrund. Som person är du ihärdig, resultatinriktad och utvecklingsfokuserad.

Vi söker dig som trivs i ett högt tempo, som tycker om nya utmaningar och har engagemanget och målsättningen att tillsammans med teamet hela tiden utvecklas och bli framgångsrika inom ert område. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder

Logimark söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. För rätt person finns det möjlighet att växa och utvecklas i företaget.

Intresserad?

Då ska du ansöka snarast då urval sker löpande. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person.

Start: September

Omfattning: Heltid

Placering: Malmö

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne (ange vilken tjänst du söker)

  Ditt meddelande

  Ladda upp ditt CV (.pdf,.doc eller .docx)

  Ladda upp ditt personliga brev (.pdf,.doc eller .docx)