Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

LA4050B serie

4050B – ES

ELEKTRISK SWINGARM MODELL

4050B – ES är tillverkad och designad för att printa antingen med direkt termisk eller termisk överföringsteknik inom industrimiljöer. Maskinen har en 90 graders svängarm som applicerar etiketter på en stillastående eller rörlig produkt. Det smarta systemet och mjukvaran tillåter helt omkonfigurerbara applikationscykler – vilket resulterar i en mycket flexibel användbarhet.

4050B – EL

ELEKTRISK STROKE MODELL

Med elkraften kan kostnaderna för tryckluftsförbrukning minskas upp till 80%. Med maskinens höga precision kan 4050B – EL applicera upp till 70 etiketter per minut på en stillastående eller rörlig produkt, och även kontaktlöst med användning av tamp-blow-tekniken. 4050B – EL’s modulära och kompakta design gör systemet idealiskt att arbeta med. Hög precision, snabb och ren drift utan att behöva smörjmedel eller dagligt underhåll.

4050B – EB

ELEKTRISK WIPE-ON MODELL

Den elektriskt drivna wipe-on applikatorn erbjuder högre hastighet för höga produktionsvolymer. Maskinen matchar med enkelhet höghastighetslinjer och kan applicera upp till 240 etiketter per minut.
Det har aldrig varit lättare att printa och applicera etiketter. Med maskinens användarvänliga system och kompakta design slipper du mekaniska justeringar för att uppfylla produktionsmiljöers alla krav.

4050B – BB

BLOWBOX MODELL

Din produktion stannar inte, och det gör inte heller våra LA4050B system. Med olika hastigheter och exakt märkning matchar Legi-Air 4050B BB applikatorn dina produktbehov, vilket säkerställer högre kapacitet och prestanda. Liksom alla Weber Print & Apply-system är den kompatibel med alla större tryckmotorer för att passa din produktionsmiljö.

Kontakta oss! 

Är du intresserad av produkten och vill veta mer eller beställa?

KONTAKTA OSS!