Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Feeder/Utmatare

RF Compliance_300px

RF Compliance

Med förmågan att generera, skriva ut och verifiera 2D-koder på en rad förpackningsformat erbjuder RF Compliance en lätthanterlig serialiseringslösning för läkemedels- och medicinska tillverkare som måste följa direktivet om förfalskning inom läkemedel.

Läs mer.

RF-auto_300px

RF Auto

RF Auto är ett operatörsvänligt kartong- och påsmärkningssystem för produktioner i de högre hastigheterna. RF Auto kan automatiskt justera sig för att rymma varierande tjocklekar på produkten vilket leder till minskad inställningstid och bortfall.

Läs mer.

Nätapotek

Ett nätapotek, receptbelagt läkemedel på nätet eller apotek-till-apotek-order är ett apotek i detaljhandeln som verkar via Internet och levererar beställningar till slutanvändare antingen via post, leveransföretag eller webbportaler för nätapotek. Enkelt uttryckt innebär detta att den detaljhandelskedja inom vilken apoteken fungerar har gått in i den elektroniska tidsåldern genom att sälja läkemedel på nätet. Termen ”apotek till apotek” vinner också mark i takt med att recept på nätet blir ett populärt alternativ till traditionella butiker. En apotekskedja kan antingen vara lokal eller omfatta hela kedjan. Det finns dock fördelar med båda typerna.

Ett nätapotek, eller helt enkelt ett postorderapotek, är ett nätapotek apotekbutiken.com som helt och hållet drivs via Internet och levererar beställningar till konsumenter via post, kurirföretag eller nätapotekets webbplats. Den här typen av onlineapotek kan vara bekvämt för konsumenterna eftersom det gör det möjligt för dem att handla bekvämt från hemmet eller kontoret utan att behöva lämna hemmet eller kontoret. Dessutom erbjuder denna typ av nätapotek ett brett utbud av läkemedel och kan spara tid, pengar och ansträngning för konsumenten eftersom de inte behöver köra till en lokal butik. Dessutom erbjuder ett postorderapotek i många fall gratis eller billig frakt. Det finns dock vissa risker som kan drabba kunder som väljer att köpa receptbelagda läkemedel via denna metod.

I juni 2021 införde till exempel Federal Trade Commission nya bestämmelser som dikterar hur apoteken får hantera försäljningen av receptbelagda läkemedel via internet. Föreskrifterna kräver att sådana webbplatser tydligt informerar patienterna om alla tillgängliga läkemedel och att de säljer dessa läkemedel endast till personer som behöver och har ett giltigt recept för läkemedlet. Nätapotek måste också ge konsumenterna kontaktuppgifter om de behöver kontakta apoteket eller om det finns frågor om läkemedlen. Dessutom får sådana apotek inte sälja utgångna eller receptfria läkemedel.

Rotech RF Lite Logimark_300px

RF Lite

RF Lite är ett enkelt och idealiskt märkningssystem – för företag som vill automatisera sin datummärkningsprocess. Det passar också större operatörer som vill installera ett märkningssystem på flera produktionslinjer.

Läs mer.