Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

RF Compliance serialiseringsmaskin

RF Compliance – Serialisering behöver inte vara komplicerat.

Med förmågan att generera, skriva ut och verifiera 2D-koder på en rad förpackningsformat erbjuder RF Compliance en omedelbar, pålitlig och lätthanterlig lösning för läkemedels- och medicinska tillverkare som måste följa direktivet om förfalskning inom läkemedel.

Systemet levereras komplett med ett fullständigt valideringspaket, ett avvisningssystem, automatisk borttagning av avvisningsbehållare, och en transportör för att upprätthålla höga hastigheter och produktflöden. Compliance-systemet kan producera unika serialiseringskoder internt eller ta emot dem från en extern källa.

Integrerad kontroll av märkningen verifierar att exempelvis datummärkning och batchinformation är korrekt. För att säkerställa en överlägsen märkningskvalitet som uppfyller ISO / IEC 15415-kvalitetsspecifikationen, levererar vi RF Compliance som standard med en termisk bläckstråleskrivare (TIJ).

Produkthantering:

  • Compliance systemet erbjuder en offline-lösning för märkning av läkemedelsförpackningar, vilket ger många fördelar:
  • Förtryckta kartonger möjliggör flera produktionslinjer.
  • Kartongerna går igenom systemet i sin platta form, vilket eliminerar risken för bucklor, repor eller annan skada.

Övrigt:

Olika inspektionsfunktioner kan utföras för att säkerställa att både rätt paket används och att korrekt information har tillämpats.

Perfekt för industri: läkemedels- och medicinska tillverkare.

Kontakta oss! 

Är du intresserad av produkten och vill veta mer eller beställa?

KONTAKTA OSS!