Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Markoprint IP-JET HP MK2 – Premieprodukt från Weber Marking

Logimark AB är ensam återförsäljare av denna maskin i Skandinavien.

Bläckstråleskrivare med IP65 skyddsklassificering, lämplig applikation för livsmedelsindustrier i fuktig miljö.

IP-JET HP MK2 bläckstråleskrivare är speciellt utvecklad för användning i tuffa och krävande miljöer med hög exponering för damm och fukt. Till skillnad från många andra skrivare på marknaden har skrivhuvudet utmärkt skydd och kräver ingen täckning eller demontering under rengöring. Systemet kombinerar skrivhuvudet och kontrollenheten i ett.

Hög tolerans mot damm och fukt. Det förseglade höljet och det vattentäta gränssnittet förhindrar fukt och smutspartiklar. Enheten drivs även via ett speciellt nätaggregat med en vattentät M8-kontakt. De externa anslutningarna har plug-in kontakter med IP67 klassning.

Väl beprövad teknik från HP. Systemet märker text, streckkoder, 2D-koder, bäst före datum, batchnummer och mycket mer, upp till 12,5mm i höjd och med upplösning upp till 600dpi. De vatten- och lösningsmedelsbaserade färger som används av systemet öppnar dörren för många material som kräver läsbar och permanent märkning, exempelvis papper, kartonger, lackerade ytor, folier och plaster.

SmartCard: Intelligent patronövervakning som ger konsekventa utskriftsresultat. SmartCard identifierar den aktuella typen av bläck och justerar automatiskt bläckparametrarna. Eliminera oväntade produktionsstopp och låt dig få tiden att planera patronbyten med god marginal. Detta görs snabbt och enkelt – tack vare den patenterade Click’n’Print patronhållaren!

  • Maximal utskriftshastighet HP (Hewlett Packard): 90m/min
  • Utskriftsupplösning: horisontellt: 50 till 900dpi | Vertikalt: 300 eller 600dpi
  • Maximal printhöjd: 12,5mm
  • CE certifierad
  • Omgivningstemperatur: 5 till 40°C
  • Dataöverföring via USB-minne
  • Ethernet

Kontakta oss! 

Är du intresserad av produkten och vill veta mer eller beställa?

KONTAKTA OSS!