Kontakta oss på 010-444 16 00 eller info@logimark.se

Trotec Speedy 400

Den snabbaste lasergraveringsmaskinen på marknaden har nu blivit ännu snabbare! Logimark introducerar nya Speedy 400 som sätter den nya standarden inom laserteknik.

Denna verisonen av vår Speedy 400 lasergraverare och laserskärare innehåller många innovationer och har utformats för att maximera produktiviteten och flexibiliteten. Den nya Speedy 400 är den snabbaste och mest produktiva lasergraveraren i branschen.

Med en maximal graveringshastighet på 4,2m/s. och acceleration på 5 g, är vår Speedy 400 den snabbaste och mest produktiva lasergraveraren i branschen – då den dessutom överskrider sin egen rekordfart i tidigare versioner och överträffar även de andra maskinerna i Speedy-serien!

Dina fördelar:

  • Snabbare bearbetning och avkastning på din investering.
  • Mindre ansträngningar och optimerade skärprestanda när det gäller kvalitet och hastighet.
  • Robust systemdesign där alla viktiga komponenter är inkapslade i ett hållbart hölje som skyddar dem mot smuts och damm.
  • Förbättrade bearbetningsresultat, längre livslängd och lägre underhålls- och driftskostnader.
  • Två laserkällor i ett system, så att du kan bearbeta ett brett utbud av olika material i ett jobb.
  • En stor arbetsyta på 1016 x 610mm, transparent design och perfekt överblick av hela arbetsområdet.
  • MOPA lasertekniken breddar dina materialbehandlingsegenskaper genom att förbättra processen för att märka metaller och plast. Tekniken låter dig märka naturligt och ljust färgat aluminium till antracit eller genomföra en snabbare djup gravyr.

Vi kan rekommendera rätt lasersystem för dig. Kontakta oss för en demo, skicka oss prover eller kontakta oss för att ta reda på vilken Trotec laser som är rätt för ditt företag.

Kontakta oss! 

Är du intresserad av produkten och vill veta mer eller beställa?

KONTAKTA OSS!